De openingstijden kunt u vinden bij prijzen & openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0633349953 en 0681154551 van 7.00 tot 12.00 en van 15.00 tot 20.00. Ook kunt u ons per Whatsapp bereiken. 

Ons adres is Klein Boekelerveldweg 2, 7531 HD Enschede

U kunt snel en eenvoudig reserveren door een account aan te maken en daarmee in te loggen. U hoeft maar 1 keer de gegevens van uw hond(en) in te voeren, deze worden hierna opgeslagen. U kunt nu onderaan klikken op ‘nieuwe reservering’ of bovenaan op ‘reserveren’ drukken. 

Klik hier voor een uitgebreide handleiding voor het maken van een account en reservering

  • Het hondenpaspoort/entingsboekje met geldige inentingen
  • De riem


Eventueel:

  • Eigen (dieet)voer, voorzien van naam + achternaam & de frequentie
  • Medicatie, voorzien van naam + achternaam & de frequentie
  • Mand, kussen of deken
  • Speeltje

De kosten kunt u vinden bij prijzen & openingstijden

Uw hond dient minimaal in het bezit te zijn van een geldige inenting voor hondenziekte (ziekte van Carré), de ziekte van Weil en voor Parvo. Zonder deze entingen mogen wij uw hond niet aannemen. U zult dan wel de pensionkosten moeten voldoen.

De inenting voor Kennelhoest is bij ons niet verplicht.

Wij voeren de standaard brokken van Royal Canin (Mini Adult, Medium Adult & Maxi Adult) of Barca (geperste brok, Mini of Adult).

Pup- en dieetvoer hebben wij niet in huis, dit dient u zelf mee te brengen.

Dit is mogelijk. Voorziet u het voer alstublieft van de naam van de hond, uw achternaam, het ras, de hoeveelheid en de frequentie van het voeren.

U mag een eigen mand, kleed of deken meegeven. De voorwaarde is wel dat het uitwasbaar moet zijn, en dat er geen polystreen (piepschuimen bolletjes) in zit. Het meenemen van eigen materiaal gaat altijd op eigen verantwoordelijkheid. 

De honden gaan bij ons 4 keer per dag naar buiten op onze eigen, omheinde uitlaatvelden. Waar mogelijk samen met anderen om lekker te spelen en ravotten. Dit gebeurd altijd onder toezicht.

Dit is mogelijk! Geeft u dit s.v.p. aan bij het maken van de reservering.

In spoedeisende situaties zullen wij direct contact opnemen met de dierenarts. Wij werken samen met Dierenartsenpraktijk Bos in Lonneker. Bij minder spoedeisende gevallen zullen wij eerst contact opnemen met de door u opgegeven contactpersoon voor verder overleg.

Jazeker! Wij geven rondleidingen op de dinsdag- en donderdagavonden van 18.00-18.30 en van 18.30 tot 19.00. Wel willen we graag even weten van tevoren dat u komt. U kunt hier een rondleidingsaanvraag inplannen. Uiteraard is uw viervoeter hierbij ook van harte welkom! 

U kunt alleen per email annuleren. Dit kan via info@hethogeboekel.nl. Vermeld duidelijk uw naam, de naam van de hond(en) en de gereserveerde data. 

Let op! Aan annuleren kunnen kosten verbonden zitten. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden artikel 9

Heeft u vragen over ons pension?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

contact
Translate »