Over ons pension

Aan de rand van Enschede, in het mooie Twentse land, is sinds vele jaren Hondenpension Het Hoge Boekel gevestigd.
Wij zijn er trots op te kunnen vermelden dat ons bedrijf gedurende deze jaren in binnen -en buitenland een uitstekende naam heeft opgebouwd, onze gasten komen immers graag terug. Daarbij hebben wij ook veel nieuwe gasten mogen begroeten.
Wij doen alles wat binnen ons vermogen ligt om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken en u ervan te overtuigen dat uw hond het bij ons naar zijn of haar zin heeft gehad.

Voeding en verzorging

Wij vinden het van het allergrootste belang dat de pensionhonden zoveel mogelijk door vaste begeleiders worden verzorgd. Dit doen wij om de voor uw hond zo broodnodige rust te garanderen. Onze vaste verzorgers zijn Claudia en Maarten. Als u informatie wilt over uw hond kunt u tijdens de openingsuren (het liefst via een WhatsApp-bericht) contact opnemen met 0633349953.

Uw hond wordt 2x per dag gevoerd, uiteraard kunt u met ons overleggen over andere eetgewoonten.

Wij voeren standaard Fokker hondenvoer. 
Wij hebben hier al jaren uitstekende ervaringen mee.

Uw hond krijgt zijn eten in een roestvrij stalen voederbak, dit wederom om de hygiëne te garanderen.

U kunt er van uit gaan dat wij uw hond regelmatig kammen en/of borstelen. Dit is tevens een manier om een band met uw hond op te bouwen en zijn/haar verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Het Hoge Boekel: 
Net iets anders, net iets beter!

Huisvesting

Onze pensiongasten worden gehuisvest in een ruime en goed geventileerde en centraal verwarmde kennel. Het totale pension is voorzien van thermopane beglazing en alles is volledig betegeld.
Wij doen dit om een optimale hygiëne en uitstekende klimatologische omstandigheden te kunnen waarborgen.
Om het voor uw hond zo aangenaam mogelijk te houden staat de radio de hele dag aan.

De honden gaan een aantal keren per dag naar buiten, wij zoeken uiteraard passende karakters bij elkaar zodat ze lekker met elkaar kunnen spelen in de ruime buitenkennels. Tijdens deze rondes is er altijd iemand buiten aanwezig om toezicht te houden.

Helaas kunnen honden tijdens hun verblijf of wanneer ze gebracht worden ziek worden of zich al niet lekker voelen. Om besmettingsgevaar naar andere honden te voorkomen kunnen we ze plaatsen in de aanwezige quarantaine-afdeling. Zolang als nodig is, en vaak zal de dierenarts dit aangeven, zal de zieke hond hier verblijven zodat de hond in alle rust kan genezen.

Een geruststellende gedachte, nietwaar?

Rondleiding aanvragen

Wilt u graag een kijkje komen nemen bij ons? Vraag dan hieronder een rondleidng aan! 

Heeft u vragen over ons pension?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

contact
Translate »