Stappenplan voor het maken van een account en het maken van een reservering

 1. Klik rechtsboven op ‘registreren’.
  (op de mobiele versie klikt u rechtsboven op het hamburgermenu (de drie streepjes onder elkaar) en dan klikt u onderaan op registreren).
 2. Vul de gevraagde gegevens in. Bij Gebruikerslogin dient u een eigen gebruikersnaam aan te maken. Gaat u hierna verder met het invullen van uw gegevens, zoals Naam, Achternaam etc. Bij Wachtwoord en Wachtwoord bevestigen dient u tweemaal hetzelfde, zelfverzonnen wachtwoord in te vullen.
 3. Ga nu verder met het invullen van de Gegevens van de hond
  LET OP! Alle informatie dient ingevuld te worden, óók het chipnummer en de datum van de laatste enting. Hebt u deze niet bij de hand? Vult u dan bij Chipnummer 00000 in. De datum van de laatste enting kunt u schatten. U kunt deze op een later tijdstip nog wijzigen.
 4. Heeft u meer dan 1 hond? Klikt u dan op ‘hond toevoegen’ (blauw) en herhaal stap 3.
  Klik nu op ‘registreer’ (geel). U bent nu geregistreerd bij ons.
 5. Klik nu rechtsboven op ‘inloggen’.
 6. Vul uw emailadres en uw net verzonnen wachtwoord in en klik op ‘inloggen’. U bent nu ingelogd op onze website en u kunt nu een reservering maken.
 7. Klik bovenin op ‘Reserveren’.
 8. Selecteer hier de dag en het tijdstip dat u de hond(en) wil brengen en halen.
 9. Selecteer aan de rechterkant de hond(en) waarvoor u een reservering wil maken. LET OP! Bij méér dan 1 hond dient u ervoor te zorgen dat daadwerkelijk beide honden geselecteerd zijn!
 10. U dient akkoord te gaan met onze Algemene Verklaring & Privacyverklaring.
  Dit doet u door het selectievakje aan te vinken. Indien u deze wil inzien, klikt u op ‘Algemene Verklaring & Privacyverklaring’.
 11. Klikt u nu op ‘Reservering’ (geel).
  Uw reservering is bij ons binnengekomen en zal zo spoedig mogelijk worden behandeld. U heeft een e-mail gekregen ter kennisgeving. De daadwerkelijke bevestiging zal spoedig volgen.

Mocht u er desondanks onverhoopt toch niet uitkomen? Neem dan s.v.p. contact op met Maarten op 0681154551 en wij helpen u graag verder!
(bereikbaar van 7.00 – 12.00 & van 15.00 – 20.00)

Heeft u vragen over ons pension?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

contact
Translate »